Tänää oli vähän vaikeeta herätä siihen, et kentälle ehdin yhdeksäs.

Eilen parrrtyt Japsilla. Ja oli huippua, kiitos Japsi Tiia Teija Noora Antti Joonas Iiro Juuso Juho Matias. Vaik sit kyl romahin täysin niitten hitaitten aikana, en tajua miten siin nii kävi, mut oli sielä ihania ystäviä jotka sit tuli lohduttaa ja myöhemmi vielä pyytää tanssimaa. Oon teille ison kiitoksen velkaa, ei kukkaa anssaitte nii ihania ystäviä. 1000000 x kiitos, kumarrus, niiaus, hali.

No, tanssittii sit nopeempiaki, lauloin myös vähäse Singstaria ja sitte Juuson kans pilattiin muiden tunnelmaa. Talo oli aivan pimeenä, toiset siellä halailee ja osa vissii nuoleskeli ja yks nukku sohvalla ja yks angstas ulkona ja muut oli jossai iha hilijaa ni minä ja Juuso juostii ympäri taloa ja leikittiin HiPPAA. Jee. Ei huvittanu olla vakava just sillo.
     Ja pakko myöntää et Iiro sulla on aiva huippuhyvät unenlahjat, et tahtos mulle lahjottaa? Kelpais nimittäi. En tajua mite siel pysty nukkumaa, ja varsinki sillo ko sua vedettii pitkin käytävää :------------- D

Kotona olin sit joskus puol kaheltatoista, ja eikun koneelle vaan. Datasin johonki yhteen, ja sit painuin lukemaan kirjaa mikä pittää huomiseen kirjakontrolliin olla luettuna. Siinä kahden aikaa alkoin nukkumaan.

Tännään aamulla kello soi sit puol kaheksan, äänd ai vos laik wtf. Sit muistin äkkiä että ei helkkari meillon futispeli Rovaniemellä, kentällä pittää olla kello yheksän! Olin AIVAN kuollu, rätti, en jaksanu ees silimiä pittää auki. Ja olihan sitä unta kertyny hienot viis ja puol tuntia. Sammutin kellon ja aattelin että pelatkoon muut minä en mee, ko en kerra harkkoihinkaa ole päässyt. Ei musta mitää hyötyä siellä kentällä ois kuitenkaa.

Seuraavan kerran heräsin vartin yli kaheksan, ko äiti alko kolistelemaan ja laittelee aamupalaa täällä. Katoin kelloa ja yritin pitää silimiä auki (joka oli suuri ponnistelu) ja sit aattelin että joo vittu ei niil ole pelaajia kuitenkaan tarpeeks. Nousin ylös ja raahauduin keittiöön syömään mysliä, sit pakkasin nopeesti (no niin nopeesti ko puolikuolleena voi pakata) ja lähtiin kävelemään kentälle. Siinä ko sateessa talsi ni kyl virkisty sitten.

Olin ekana kentällä, kello kymmentä vaille yhdeksän. Aattelin, että ompa aktiivista porukkaa että ei voi kukkaan tulla yhtään etuajassa. Taru onneks sit tuli sinne juttuseuraks meikäläiselle, ja hetkee myöhemmi Silja ja Maarit ja siitä sitä porukkaa alko pikkuhiljaa valumaan paikalle. Ja sitten ei kun menoks, POROLANDIAAN.
     Ja totisesti ihana pelipaikka olikin, no okei nurmikenttä, ja hyväkuntonen sellane. Just oli satanu, vesi roisku ko juoksi ja nappulat kastu nopeeta. Oli kauniit maisemat joo, kenttää ympäröi ravirata ja sitte joku korkee ns vuori johon oli tehty katsomo ja sit toisella puolella kenttää oli metsämaisema alhaalla. On se kaunis, mutta sitä ei huomannu ko VESSAT PUUTTU. Kauhee kusihätä puolella porukasta, paikalla ei ollu vessoja eikä suihkuja et ois pelin jälkee voinu vähä puhistautua. Ja pukukopin lattia oli täynnä ruohoa, ja haisi hevosenpaskalle. Oltiin kaikki sillee WOOHOO. No, valitukset pois ja metsään kuselle hypittii ko pienet pupuset.

Peli meni.. en taija edes sanoa. Mut eka puoliaika oli mun osalta aika hyvä, pelasin mun mielestä paremmin mitä pitkään aikaan. En tehny hulluna virheitä, ja Jouko karjas mulle vaan YHEN ohjeen. Toinen puoliaika meni sit mullaki paljo huonommi ja sen huomas valmentajastaki, otti vaihtoon siin puoles välis ja piti siellä sitte. Mutta sentää ei polovee ennää sattunu, taitaa olla tulos kuntoon ; >

Nonii sakki hikisiä tyttöjä pakkautuu autoon, kiittelee ettei vastustaja ollu tällä kertaa vittuilevaa kansaa vaan oikeestaa tosi mukawaa porukkaa. Silja ei pystyny puhumaa lähtiessä, vissii leuat pois paikoiltaa ja kuulin et se ois viety sit sairaalaan? Muuten kaikki ihan kunnos, paitti Tiinan nenähä se kaipas kylymää ja Lanttu jottain sen jalasta sano et huomenna ihana sil juosta kuupperia. Nii ja Hannalla meni kesken pelin nilkka. Mutta MUUTEN kaikki oli kunnossa, vai mitä?

Pelin jälkeen laihduttajien suosimaan ruokapleissiin _heseen_, ja sain taas sellanen ylitäytetyn hampurilaisen josta tursuaa täytteet ulos ko pikkusenkaa hipasee. Koita siinä sitten syyä nätisti rovaniemeläisten eessä.
      Ruuan jälkeen kauppaan ja matkaan. Oli pakko ostaa öö Rock Sound (?) lehti, Billy Talentin juliste, Paramoren iso haastattelu, Slipknotin laulajan haastatattelu, Anti-Flagin keikasta juttua ja Atreysta oli kans. JEE. Paitti se lehti on englanniks et riittää mulle varmaa kuukaueks luettavaa et näillä enkun taidoilla saan siitä mitää tolkkua tai käännettyä sen tekstin itelleni. Ei voi mitää, on se vaivan arvosta. Nii, ja se makso muuten 8,30 huhhuh.

Matka suju sit Lantun Jonnan Tarun Teijan Tiian kans iha kiwasti. Siinä vaihees kaikki repes ja _kunnolla_ ko pysähyttiin liikennevaloihi ja siihe tuli kaks mopopoikaa meijä auton vieree, Marko avaa ikkunan ja huutaa niille "VILKUTTAKAA NY VÄHÄ TYTTÖILLE" ja toine alko siinä sitte vilkuttelee meille ja toine katto ko hullua. Hyvi menee :---D

Se oliki sit viimene pelireissu tuol kauempana, loput kaikki on kotipelejä / Oulun alueella . Kohta loppuu sarja, sitte futsaaliin? Ja tiiän et osaan kirjottaa kaiken oikein jee. Nyt alan sit hulluna kohottaa kuntoa ko ton polven pittäis taas pelittää, tai siis se haava on ny parantunu siitä ni tuen kans pittäis kyetä juoksemaan.

ps. ONNEA ELLALLE ! ♥