Nykymaailmassa ulkonäöllä on ihan liikaa merkitystä .

Eipä siinä, kyllä sitä tulee itelläki tuijoteltua peiliin ja yritettyä ees vähä näyttää ihmiseltä. Mut se menee jo yli, että jotain työpaikkaa ei saa omien kasvojen takia, jos ne ei ole jotain missilaatua. Ite menin tänään hakemaan tet-paikkoja, ja heti äiti lähtiessä tuli viereen paasaamaan: et nosta hiuksia pystyyn ja vaihdat jonkun sovinistisemman paidan!
Onko Dream Theaterin bändipaidas jotain vikaa ?

No mietin sit et miltä sitä pittäis näyttää jos tahtoo jonku kiwan paikan. Ja tadaa osasin pukeutua ! Ainakin pääsin sillä vaatekauppaan viikoksi. Balleriinat, pillifarkut, tiukka oranssi paita (ei kovin kirkas), musta huppari, hopeakoru, sievä meikki ja hiukset ns siististi alhaalla (tosin yritin pöyhiä niitä etten liikaa oo jonku pissismassan tyylinen). Ja sit conversen kans lähtiin matkaan. Ei ois varmaa kyl sillä toisella tyylillä päässy .

Ei tarttenu ko astua ovesta sisää ja kysyä et pääsiskö tettiin lokakuussa. Eka vastaus myyjältä "pittääkö mun maksaa sulle jotain?" Joo ei tartte, ja paikka oli mun. Pääsen kuulemma järjestelemään näyteikkunoita ja jotain sellasta. Ja työajat on iha rentoja, saan kuulemma mennä sinne suunnilleen millo ite jaksan, kymmeneks se on merkitty alkavaks mut se sano et jos en jaksa tulla niin aikasiin ni voin tulla kahentoista aikaan tai jälkeenki. Kyllä se mulle passaa 8------ )

Sit mietin et en taija käyttää omia rahoja ruokailuun, vaan meen tohon putaan yläasteelle syömään. Kiwa sit jos en nää tuttuja sielä ni yksin istun pöydässä ja yritän olla nopee ja huomaamaton sillee "ehehe joo en häiritse kauaa olen tässä menossa heippa lalalla". Oon käyny siel ruokalas ennenki, sillon oli kavereita ko se oli aina joku kesäleiri, ja voin sanoa et siellä ois ankeeta yksin . Vois jättää syömättä..

Okei, kerään kaiken rohkeuteni ja ihan pokalla valtaan pöyän sieltä ja levittäydyn siihe ja kuuntelen vaa musiikkia. Sounds so much better, vai mitä? Small Anne goes big.

Koulus alan olla ihan pihalla kaikissa bändiasioissa, oon vissiin kahdessa bändissä nyt, en oikee pysy perässä. Menny vähä sellaseks et joku tulee mun luokse "Anne soitetaan tätä sit bändivuorolla" tai "nii Anne sää oot meijän bändissä!". Että en nyt sit tiiä onko noita kaks vai kolome. Enkä ehkä haluakaan tietää, en selviä mitenkää hengissä. En ainakaa kunnialla. En näillä taidoilla, en tällä luonteella, en tällä tahdonvoimalla. (enkä näillä 'aamuvirkun' lahjoilla).

np. Anti-Flag - Indie sux, hardline sux, emo sux, you suck !
suosittelen .